dijous, 17 de juny del 2010

CREUANT participa als Premis Blocs Catalunya

Avui ha començat el periode de votació popular

CREUANT participa als Premis Blocs Catalunya 2010, que organitza l'associació STIC.CAT (Societat de Tecnologia i Coneixement). A partir d'avui els lectors poden votar el bloc periodístic especialitzat en la sardana i la cobla entre els 600 blocs presentats en deu categories diferents. La novetat d'enguany és que, a més dels blocs, els internautes també podran valorar les entrades.

De la votació popular en sortiran els blocs finalistes i, a partir d'aquí, un jurat atorgarà els premis. El jurat és format pel president del Parlament de Catalunya, Ernest Benach; Trina Milán, Alícia Romero, la periodista Judith Vives, Miquel Duran, el guanyador de l'any passat de la secció de Cultura, Dani Cortijo; la directora del projecte Lletra de la Universitat Oberta de Catalunya, Teresa Ferriz; la subdirectora de l'Agència Catalana de Notícies (ACN), Anna Nogué; el director de puntCAT, Jordi Iparraguirre; el guanyador del 2009 de la categoria personal, Marc Serena; el director de Talència, Albert Castellanos; el cap dels serveis informàtics de l'Escola Universitària del Maresme (EUM), Àlex Araujo, i Xavier Verdaguer.

Les categories en què es poden votar els blocs són: corporatiu, personal, Cultura, Educació, format audiovisual, literatura, polític, TIC, gastronòmic, esports. CREUANT s'ha presentat en la secció de Cultura.