divendres, 15 d’octubre del 2010

'A la una, a les dues, a les tres... Súper 3!'

Tretze colles alevines i infantils ensenyaran la sardana a la Festa dels Súpers
Uns 160 nens i nenes de 13 colles alevins i infantils participaran, diumenge 24, a la Festa dels Súpers, a Barcelona, per mostrar i ensenyar a d'altres joves de la seua edat al so de les sardanes de pel·lícules de la Cobla Contemporània. L'esdeveniment és organitzat pel Canal Súper 3 de Televisió de Catalunya.
L'escenari central de l'Estadi Olímpic Lluís Companys rebrà l'actuació de sardanes a dos quarts de tres de la tarda i, de quatre a cinc, hi haurà una exhibició i un taller de sardanes davant del Palau Sant Jordi.
Hi participaran membres de les colles 18 de juny de la Passió (Esparreguera), dels Amics de la Sardana d'Alguaire, d'Amunt i Crits (Terrassa), les figuerenques Belluguets i Mediterrània Jove, Petits Bell Esplai (Valls), les barcelonines Amical, Petits Laietats i Xamosa, les vigatanes Arquiris i Trèvol, Terrabastall (Sant Vicenç dels Horts) i Montgrí Mini (Torroella de Montgrí).
La coordinació de l'actuació a l'esdeveniment va a càrrec de la Unió de Colles Sardanistes (UCS) i de Colles Sardanistes de Barcelona Ciutat.