diumenge, 17 de juliol del 2011

JERC: "La sardana és per clapar-se"

Quadres de les joventuts d'ERC ho manifesten a Twitter i el seu exportaveu nacional afegeix que "està al nivell del Tour de França", el dia en què acullen una demostració de sardana
Tres dirigents de les Joventuts d'Esquerra Republicana de Catalunya (JERC) i el fins fa poc portaveu nacional manifesten que "la sardana és per clapar-se" a la plataforma d'interacció social Twitter. Això, just després que la colla Maig actués, per segon any consecutiu, a l'Acampada Jove que prepara anualment l'organització.
Tot va començar ahir quan Carles Caballero, membre de la direcció nacional de JERC, va publicar la piulada: "La sardana és per clapar-se #alguhohaviadedir #AcampadaJove" i que ràpidament va compartir un altre component de la direcció nacional de l'entitat i cap de llista d'ERC per a les municipals a Martorelles, Marc Candela. El mateix va fer Rafael Boada, conseller nacional de les JERC i número 1 de la candidatura municipal d'ERC a Badia del Vallès. Per la seua banda, Gerard Coca -portaveu nacional de l'organització fins el passat mes de març i, per tant, membre de l'executiva nacional d'Esquerra- va afegir: "Està al nivell del Tour de França XD".
"Aquí i a la Xina Popular"
Després que un usuari contestés Carles Caballero amb un " ", el dirigent de JERC va respondre reafirmant-se amb un: "És veritat aquí i a la Xina Popular".
Qui és qui?
Caballero, a més de membre de la direcció nacional de JERC, és el responsable de ciutat i moviments socials de l'executiva local d'ERC de Terrassa, va ser el número 9 de la llista Acord per Terrassa -formada per Esquerra i Reagrupament- a les passades eleccions municipals i ha estat portaveu regional de JERC-Vallès i portaveu comarcal de JERC-Vallès Occidental.
Candela és regidor de Martorelles després d'haver estat cap de llista per ERC, és responsable de la secretaria de Medi Ambient i Política Territorial de la Permanent Nacional de JERC, membre de la Direcció Nacional de JERC, secretari d'organització i finances de la secció local d'ERC i, anteriorment, havia estat portaveu regional de JERC-Vallès.
Boada va encapçalar la candidatura municipal de la coalició entre ERC i Reagrupament a Badia del Vallès i l'estiu passat va ser elegit com a conseller nacional.