divendres, 15 de juliol del 2011

La música de cobla arriba al 080 Barcelona Fashion

Una peça de Guinovart acompanya la col·lecció per a la primavera-estiu 2012 de la dissenyadora Miriam Ponsa
La dissenyadora Miriam Ponsa ha emprat una composició per a cobla, piano i percussió per presentar la seva col·lecció a la passarel·la de la mostra 080 Barcelona Fashion dedicada a la moda per a la primavera-estiu del 2012 i que ha acollit des de dimarts fins avui el rectorat de la Universitat de Barcelona.
'Rapsòdia sobre temes de la Patum', d'Albert Guinovart, va servir dimecres per presentar la col·lecció per a dona 'Festa Major' de la firma manresana, centrada en els capgrossos i els castellers i que pretén ser "un elogi a les festes dels pobles de Catalunya" mentre "fixa la mirada en la cara divertida d’aquestes festes".

La peça de Guinovart forma part del disc 'Binomis', que la Cobla Sant Jordi-Ciutat de Barcelona va editar amb la discogràfica Columna Música. Enregistrament que va mereixer l'elogi de la crítica especialitzada en un certamen organitzat per CREUANT.
Miriam Ponsa va ensenyar les seves propostes dimecres a la tarda en una desfilada en què les models van recórrer els passadissos de la primera planta de l'edifici del rectorat de la UB fins al Paranimf. També s'ha pogut veure al llarg dels tres dies a la sala d'exposicions. Ponsa ha estat premiada, en edicions anteriors del 080 Barcelona Fashion, per la millor col·lecció de dona per a la tardor-hivern del 2010-2011 i per a la tardor-hivern del 2011-2012.

· Podeu veure el vídeo de la desfilada clicant aquí.
· Podeu escoltar 'Rapsòdia sobre temes de la Patum', a Spotify, clicant aquí.

 [Totes les fotos: 080 Barcelona Fashion]