divendres, 22 de gener del 2010

Busquen fons per a Haití amb cobles

S'han organitzat concerts amb cobla a Perpinyà i Sant Pere de Torelló

La catàstrofe humanitària d'Haití compta amb la solidaritat internacional. Dos concerts amb cobla a Perpinyà i a Sant Pere de Torelló s'afegiran a la solidaritat pels afectats per un terratrèmol que va agreujar, el passat dia 12, la pobresa del país caribeny.

Aquest diumenge, a Sant Pere de Torelló
L'església de la població d'Osona acollirà aquest diumenge un concert amb la Cobla Lluïsos de Taradell, coincidint amb la Fira de Sant Sebastià i adherit a la commemoració de l'Any Amades. Tot i que l'actuació és d'entrada gratuïta, hi haurà un punt de recollida de diners per als damnificats d'Haití, que es vincularà a través de la Creu Roja.

Macroconcert a Perpinyà el 6 de febrer
El proper dissabte 6 de febrer tindrà lloc, a partir de les cinc de la tarda, un macroconcert a la Casa Musical de Perpinyà solidari amb els haitians i en què hi participaran tretze formacions musicals, entre les quals hi haurà la Cobla Mil·lenària-Fidelíssima Vila de Perpinyà i Raph Dumas&The Primaveras.
Amb una entrada a 6 euros es podrà gaudir igualment de la música de Pascal Comelade, Gerard Jacquet o Tekameli. A més de Cali, Nilco, Davy Kilembé, Les 100gr de tête, Electric Octopuss o Kanélé. El concert també comptarà amb Papillon Paravel i Stéphanie Lignon, tots dos d'origen occità.

S'han activat comptes per fer-hi donacions
Diverses entitats han activat comptes corrents per tal de recollir fons que es destinarà a Haití. Molts dels quals són recollits a 3cat24.cat.

[Raph Dumas&The Primaveras 
en una actuació promocional a Barcelona /
Foto: Albert Font-Tarrés]