divendres, 29 de gener del 2010

La sardana, al 'Top 10' del Teatre El Jardí de Figueres durant el 2009

La ciutat empordanesa ha estat la Capital de la Cultura Catalana 2009
El concert de presentació del disc 'Compositors de Figueres, ciutat mare de la sardana' de l'Orquestra de Cambra de l'Empordà tanca, amb 658 espectadors, el 'Top 10' dels usos del Teatre Municipal El Jardí de Figueres durant el 2009, any en què la població ha estat la Capital de la Cultura Catalana.
Segons les dades anunciades pel govern local, les diferents representacions d'Els Pastorets van aconseguir 1442 espectadors, amb els quals se situen al capdamunt del llistat. El segon és per a Joan Manuel Serrat, que va cantar davant 1050 persones, una més que Sergio Dalma (tercer).
La catorzena actuació amb més assistència va ser el concert de presentació del disc 'Sardanes per al món' de la Simfònica de Cobla i Corda de Catalunya, un conjunt format per la Cobla La Principal de la Bisbal i l'Orquestra de Cambra de l'Empordà.
D'altra banda, l'espectacle de dansa d'arrel tradicional 'Bruixes', de l'Agrupació Mediterrània Dansa, va ser el cinquè projecte més vist després d'aconseguir 1001 espectadors entre les diferents representacions fetes.