dijous, 6 de maig del 2010

Escollides les finalistes de La Sardana de l’Any

La Federació Sardanista de Catalunya va anunciar la setmana passada l’última de les deu finalistes que optaran a ser La Sardana de l’Any, el pròxim 15 de maig a Perpinyà.
El certamen de votació popular, que va celebrar la primera eliminatòria el 19 de setembre passat, té com a finalistes les peces: Gresca pirata, de Xavi Piñol; Rocaprats, de Xavier Forcada; Avi Botet, d’Enric Ortí; Coral Bordonera, de Jaume Riu; El palau de la fosca, de Pitu Chamorro; Sitges, festa d’argent, de Carles Santiago; Cap d’Any a Tossa, de Sígfrid Galbany; Natura, mar i muntanya, de Joaquim Soms; Amb la mateixa il·lusió, de Jordi Paulí, i Prada-Ripoll, de René Picamal.

Presència massiva

El Palau de Congressos de Perpinyà acollirà, el 15 de maig, el concert en què s’elegirà la guanyadora del concurs. La massiva compra d’entrades ha obligat l’organització a fer dos sessions: una a les tres de la tarda i la segona, a les sis.

Les finalistes, al mòbilLes sardanes que han arribat a la final es poden baixar com a sintonia per al mòbil. L'opció, facilitada per la Federació Sardanista de Catalunya, es pot efectuar enviant un missatge de text des d'un telèfon amb un cost d'un euro i vint cèntims, als quals cal sumar l'IVA.