divendres, 14 de maig del 2010

Últims preparatius per a 'La Sardana de l'Any'

El Palau de Congressos de Perpinyà s'està acabant de condicionar en una ciutat que pensa en la semifinal de l'USAP d'aquest vespre
Els tècnics del Palau de Congressos de Perpinyà i d'altres arribats per a l'ocasió estan enllestint la sala Charles Trenet que demà acollirà la final del certamen de votació popular 'La Sardana de l'Any'. Enguany, amb una novetat: l'acceptació del públic ha animat la Federació Sardanista de Catalunya a organitzar dos concerts per acontentar la demanda d'entrades.
El director musical de la vetllada, Jesús Ventura, encapçala les tasques d'adequació, a les quals també s'hi ha posat el president de la Federació Sardanista del Rosselló, René Tarrius.
Aquesta tarda s'hi han col·locat faristols, cadires i s'han fet proves de so i de llum. És previst que al vespre hi hagi un assaig amb els músics i demà al matí també.
El concert constarà d'una primera part en què els instrumentistes de les cobles Mil·lenària i Mediterrània interpretaran les sardanes finalistes i una segona part en què també hi participarà l'Esbart Manresà de Dansaires.

L'USAP juga la semifinal del TOP 14
La Unió Esportiva Arlequins de Perpinyà (USAP) juga avui (20.40h) la semifinal del Campionat de França de rugbi a 15, també anomenat TOP 14, contra l'Stade Toulousain, a Montpeller. L'USAP ha acabat sola en primer lloc a la fase regular i podria revalidar el títol guanyat la temporada passada.

[TOTES LES FOTOS: ALBERT FONT-TARRÉS]

Cobertura de 'La Sardana de l'Any':
· Prop del 'centre de l'Univers' (Crítica)
· Arriba l'hora de la veritat (minut a minut)
· "Hem d'aprofitar l'acte d'avui perquè és excepcional"
· Tot a punt per a la tarda