dissabte, 15 de maig del 2010

Tot a punt per a la tarda

Les cobles i l'Esbart Manresà de Dansaires han assajat aquest matí l'espectacle que oferiran a partir de les 3 de la tarda per a 'La Sardana de l'Any'
Les cobles Mediterrània i Mil·lenària-Fidelíssima Vila de Perpinyà han assajat sota la direcció de Jesús Ventura. Al repàs també hi han participat els dansaires de l'Esbart Manresà de Dansaires, que ballarà  la composició 'Canigó' de Fèlix Martínez i Comín, juntament amb la soprano Teresa de la Torre i el rapsode Xavier Mestre, que posaran en escena el poema de Jacint Verdaguer. La primera sessió anirà des de les 3 fins a les 5 de la tarda i la segona, de les sis a les vuit del vespre. A dos quarts de nou es lliuraran els trofeus i a les nou es clourà l'acte amb una ballada davant de la font Maillol.

Seguiment de l'espectacle des de CREUANT
 CREUANT s'ha desplaçat fins a Perpinyà per cobrir de primera mà la final de 'La Sardana de l'Any'. A més de prèvies, anirà informant del transcurs de l'acte.




'La Sardana de l'Any', des de casa

A més de CREUANT, l'esdeveniment es podrà seguir per Catalunya Música, que a través de la seua pàgina web l'emetrà en directe.

Vots presencials i per SMS
A la final del certamen de votació popular no només hi poden votar els que presenciaran els dos concerts. També hi haurà el premi 'Sardamòbil', en el qual es pot votar des d'ara fins a dos quarts de vuit del vespre enviant missatges de text amb la tecnologia SMS. A través d'aquest sistema també es poden descarregar les sardanes finalistes al mòbil. La pàgina web de la Federació Sardanista de Catalunya s'hi pot trobar com fer-ho.



[Diferents moemnents de l'assaig.
TOTES LES FOTOS: ALBERT FONT-TARRÉS]



Cobertura de 'La Sardana de l'Any':
· Prop del 'centre de l'Univers' (Crítica)
· Arriba l'hora de la veritat (minut a minut)
· "Hem d'aprofitar l'acte d'avui perquè és excepcional"
· Últims preparatius per a 'La Sardana de l'Any'