dijous, 23 de juny del 2011

El Mercat de Música Viva de Vic presenta el seu cartell, amb la Cobla Sant Jordi

La primera edició del nou director destaca pel repàs de la carrera de Pascal Comelade amb arranjaments per a cobla
Imatge d'arxiu. / Foto: MMVV
El Mercat de Música Viva de Vic (MMVV) ha presentat aquest migdia el gruix d'artistes que configuraran l'edició d'enguany entre el 14 i el 18 de setembre, en la qual s'estrena Marc Lloret com a director. El primer any del també teclista de Mishima i codirector del festival PopArb comptarà amb la unió de Pascal Comelade i la Cobla Sant Jordi-Ciutat de Barcelona.
"No és una novetat estricta", ha advertit a CREUANT el representant i tiblaire de la cobla, Oriol Gibert, encara que el concert ha estat presentat com una de les propostes destacades d'enguany. "Després de l'estiu ens hi posarem" però s'espera que tingui una continuïtat amb el concert que es van oferir a l'Auditori de Barcelona a principis d'any en què es va fer un repàs de l'obra de Pascal Comelade a partir d'arranjaments de Bernat Castillejo. L'actuació serà el 16 de setembre al Centre d'Arts Escèniques d'Osona L'Atlàntida.
Carles Santos&CaboSanRoque, Anna Roig i l'Ombre de Ton Chien, Russian Red, Maika Makovsky, Ara Malikian, Joan Chamorro Quintet&Andrea Motis, Yacinne&Oriental Groove, Sidonie, Sophia Charaï, Zambujo, Marcel Cranc, Élena, Els Pets, o Joan Colomo són alguns dels artistes que també destaquen de la vint-i-tresena edició.
Completen el cartell grups com Achilifunk&Ensemble Taller de Músics, Alma Afrobeat Ensemble, Atleta, Balago, Bedroom, Benjamin Herman Quartet, Bernat Font Trio, Bombino, Chacho Brodas, Chupa Concha, DJ 2D2, Élena, Gabby Young&Other Animals, Kathryn Calder, La Kinky Beat, Le Petit Ramon, Linalab, Lonely Drifter Karen, Los Delinqüentes, Macromassa, Marc Ayza, Marzipan Man, Mastretta, Matador Rockers, Mendetz, Miss Caffeina, Mujeres, Orelha Negra, Pastora, Puerquerama, Pumuky, Rachel Sermanni, Santa Macairo, SFDK, Smoking Bambino,Els Surfing Sirles, Susana Baca, Swan i Zambujo.
La direcció artística es complementa amb l'assessorament de Maria Lladó, coordinadora de música de l'àrea de creació de l'Institut Ramon Llull, i Oriol Roca, músic i codirector de l'empresa de management Fourni.