dimecres, 24 de març del 2010

Els Premis Ràdio Associació seran animats per la Cobla Contemporània

El conjunt actuarà a la gala de lliurament que tindrà lloc aquest dijous
La Cobla Contemporània portarà el seu Sardaxou a l'acte d'entrega dels desens Premis Ràdio Associació, que tindrà lloc dijous a l'Auditori AXA de Barcelona. Els guardons, anunciats dimarts, seran lliurats per Josep Cuní, Jordi Basté, Manel Fuentes, Albert Om i Josep Maria Bachs.

Jordi Margarit, president del consell rector de Ràdio Associació de Catalunya,  ha manifestat que la gala de lliurament d'enguany "serà especial i singular". Ho va dir dimarts durant la roda de premsa en què es van donar a conèixer els guanyadors.
Quan faltaven pocs minuts per a la mitjanit, la Cobla Contemporània ha anunciat que animaria l'acte. I, segons han avançat, ho farà amb una mostra dels seus espectacles Films i Stius, tots dos part de la línia d'animació Sardaxou.

El programa Eduqueu les criatures de Catalunya Ràdio, dirigit i presentat per Carles Capdevila, s'ha endut el premi al millor programa de ràdio mentre que el periodista esportiu Joan Maria Pou ha estat valorat com el millor professional. El Guardó 1924, dedicat a l'àmbit audiovisual, ha recaigut al programa Afers exteriors, emès per TV3 i dirigit i presentat per Miquel Calçada. El millor programa de ràdio local ha estat per El club de les oportunitats, de Ràdio Bonmatí. El premi a la innovació ha estat pel desè aniversari de RAC1, una emissora que cogestiona Ràdio Associació de Catalunya juntament amb Grupo Godó fruit dels seus orígens.

La Iniciativa Legislativa Popular (ILP) Televisió sense fronteres, Jordi Estadella, Pepa Palau i la Xarxa de Televisions Locals (XTVL) rebran una menció d'honor.

[Moment d'una actuació de la Cobla Contemporània/
Foto: Albert Font-Tarrés]



FE D'ERRORS:
Per equivocació, constava que la gala seria avui, dimecres 24, quan en realitat serà demà, dijous 25.
Disculpeu.