dissabte, 18 de desembre del 2010

Tot és seu

La colla Mare Nostrum ha quedat campiona de revesses per colla en una temporada en la qual ha guanyat en totes les modalitats
La barcelonina Mare Nostrum ha acabat una temporada històrica sabent que ha estat la millor en revesses per colla, després d'haver-se apuntat les modalitats de lluïment i punts lliures i haver estat nomenada colla completa de la categoria absoluta. La Unió de Colles Sardanistes ho va anunciar ahir després d'haver valorat les impugnacions de sardanes de quatre concursos. Finalment, el comitè de revesses només ha anul·lat la tanda del certamen de Preixana (Urgell).
El segon i el tercer lloc ha estat per a la palamosina Costa Brava i la lleidatana Dolç Infern, campiones de la modalitat en els territorials de les comarques gironines i de la Terra Ferma, respectivament.
Una ponentina trenca el domini barceloní
La cerverina Demà Jovencells ha estat la campiona de la categoria infantil. També de Ponent és la segona classificada, la lleidatana Dimoniets. El tercer lloc ha estat per a la sabadellenca Esqueix.
Dansaires de Maig i Xàldiga, en veterans i juvenils
Dos conjunts del barceloní Grup Sardanista Maig han liderat les categories veterana i juvenil: Dansaires de Maig i Xàldiga. 

· Classificació de la categoria absoluta
· Classificació de la categoria veterana
· Classificació de la categoria juvenil
· Classificació de la categoria infantil

[Foto: Mare Nostrum]