dimecres, 30 de desembre del 2009

La Bellpuig Cobla fa canvis al flabiol i al fiscorn

La flabiolaire targarina Neus Puig, de 22 anys, serà substituïda per la bellputxenca Laia Boleda, de 16 anys i fins ara tible de la Cobla Juvenil 'Lo Castell' de Bellpuig. Amb Puig també deixa la formació el fiscornaire Jaume Giribet, natural de Vilanova de Bellpuig, i que serà rellevat per Francesc Casals, antic component de la Cobla Tàrrega Jove.

En els concerts que la Bellpuig Cobla oferirà a Balaguer (1 de gener) i a Bellpuig (6 de gener) hi intervindran tots quatre per facilitar la incorporació dels nous membres.

Puig amplia els estudis musicals a Madrid 
El canvi ve motivat per l'ampliació d'estudis de Neus Puig, llicenciada en flauta travessera per l’Escola Superior de Música de Catalunya amb un excel·lent al projecte de final de carrera. Després d’haver cursat un postgrau al mateix centre, ha obtingut una beca de la Fundación Albéniz per ampliar els seus estudis a l’Escuela Superior de Música Reina Sofia de Madrid, amb Jacques Zoon, titular de la càtedra de flauta travessera.
El centre madrileny, de participació privada, és dirigit per Paloma O’Shea, considerada una de les dones més adinerades de l’estat espanyol i esposa del banquer Emilio Botín.

 [A dalt, Neus Puig sota la direcció de Concepció Ramió. A sota, Jaume Giribet entremig d'Òscar Barqué i Francesc Saladrigues.
Fotos: Albert Font-Tarrés]