dimecres, 9 de desembre del 2009

Raya obté el Concurs de Joves Compositors

El terrassenc Carles Raya, de 23 anys, ha guanyat amb la sardana ‘Terra nostra’ el Concurs de Joves Compositors de sardanes de Blanes, el primer premi del qual és valorat en 1.200 euros.
El certamen, el veredicte del qual es va fer públic dissabte, ha atorgat el segon premi, dotat en 600 euros, a la sardana ‘La plaça dels enamorats’ del blanenc Xavier Gonzalez, de 20 anys. La mateixa peça ha rebut el premi del públic, que aporta 300 euros més.
Per la seua banda, Gerard Pastor va ser finalista del certamen amb ‘Benciadell’ i ‘Cristina Blanch’. L’edició d’enguany ha comptat amb 8 compositors menors de 25 anys. El jurat ha estat format per Jordi Molina, Josep Maria Serracant i Jesús Ventura.
El Concurs de Joves Compositors de sardanes de Blanes és organitzat per la Colla Sardardanista ‘Sa Palomera’ i la Banda i Cobla del Col·legi Santa Maria, amb el patrocini de l’ajuntament de Blanes, el Centre de Promoció de la Cultural Popular i Tradicional Catalana (CPCPTC) de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Girona.