dilluns, 3 de gener del 2011

Després de la gresca, swing!

El Teatre Metropol de Tarragona acollirà el 8 de gener un concert conjunt de la Sant Jordi i la Reus Jove
Les cobles Sant Jordi-Ciutat de Barcelona i Reus Jove oferiran dissabte vinent una actuació al Teatre Metropol de Tarragona en què combinaran una primera part dedicada a sardanes i una segona protagonitzada per a adaptacions per a cobla d'obres d'autors nord-americans de la primera meitat del segle XX. Un concert, dirigit per Tomàs Grau, que s'està publicitant a través de curts promocionals.
L'arranjament del trompetista Carles Herruz del tema 'Carnival of Venice', d'Herbert Lincoln Clarke; el del contrabaixista Eduard Sendra de 'Moonlight Serenade', de Glenn Miller; el de Francesc Cassú sobre 'The Syncopated Clock', de Leroy Anderson, i el del tarragoní Alfred Abad sobre 'In the Mood', de Joe Garland, centraran l'atenció de la segona meitat del concert. Una audició que, abans, retornat del descans amb el tema per a flabiol solista 'Le merle blanc', d'Eugene Damaré, amb arranjament de Jordi León i que clourà amb 'La serp dels comuns', el tercer moviment de l'obra 'Fantasies del Ges' de Pitu Chamorro.
Durant la primera part es podrà escoltar les sardanes 'Des del primer dia', de Marc Timón; 'Terra de cavallers', d'Enric Ortí; 'Sempre petits', de Daniel Gasulla; 'Un tomb per Cracòvia', d'Alfred Abad; '5x5', d'Eduard Sendra, i 'Ciutat Reial', de René Picamal.
El concert començarà a dos quarts de nou de la nit i és organitzat per l'Agrupació Sardanista Tarragona Dansa, amb el suport de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Tarragona i del consistori municipal. L'entrada és a 5 euros.

Campanya de 'màrqueting viral'
L'Agrupació Sardanista Tarragona Dansa està emprant tècniques publicitàries per captar l'atenció de públic potencial amb disseny de llibret atractiu o l'ús de xarxes socials d'Internet com ara Facebook. L'estrella de la campanya, però, són els curts que van penjant dossificadament a Youtube.