dimecres, 12 de gener del 2011

Els Premis Gaudí seran amenitzats per la Contemporània

La cobla ha anunciat que actuarà durant la gala de l'Acadèmia del Cinema Català
La cobla Contemporània aportarà una mostra dels seus espectacles 'Films' i 'Més films' a la gala dels Premis Gaudí, que tindrà lloc dilluns vinent al teatre Artèria Paral·lel de Barcelona. L'actuació ha estat anunciada per la formació musical però encara no ha estat confirmada a CREUANT per part de l'organització.
Segons ha avançat la Cobla Contemporània, "alguna de les intervencions mesclaran la veu de Quim Masferrer i la música de la Contemporània". L'actor serà l'encarregat de presentar l'acte, que serà retransmès per TV3 a partir de dos quarts d'onze de la nit amb el servei de subtítols. Una gala de la qual se n'han desvetllat poques coses per mantenir la sorpresa, com ja s'ha fet en edicions anteriors.
La pel·lícula 'Pa negre', d'Agustí Villaronga sobre el llibre d'Emili Teixidor, és, amb quinze nominacions, la pel·lícula amb més candidatures per a la tercera edició del màxim guardó que atorga l'Acadèmia del Cinema Català. La segueixen 'Herois', de Pau Freixas, amb 10 nominacions i 'Buried', de Rodrigo Cortés, amb nou. Treballs com 'Elisa K', de Judith Colell i Jordi Cadena, i 'La mosquitera', d'Agustí Vila, compten amb sis i cinc nominacions, respectivament.
L'Acadèmia del Cinema Català ja ha fet públic que lliurarà el premi d'honor a l'actor Jordi Dauder per la seua trajectòria.
Des del programa 'Divendres' de TV3 han endegat una travessa i entre els participants es sortejarà passis per anar gratuïtament al cinema.

[Presentació de les nominacions / 
Foto: Acadèmia del Cinema Català]