diumenge, 16 de gener del 2011

"Hem buscat els temes de Nino Rota que funcionen per naturalesa"

La Cobla Marinada presenta aquest vespre 'La música de Nino Rota' de la mà d'Esteve Molero
El compositor italià Nino Rota, conegut per les seves bandes sonores de pel·lícules, enguany compliria cent anys si no hagués mort el 1979. Aprofitant aquesta efemèride la Cobla Marinada estrenarà aquest vespre l'espectacle 'La música de Nino Rota'. La iniciativa del director de la formació, Esteve Molero, es podrà escoltar per primer cop al Teatre Zorrilla de Badalona a partir de les set del vespre. El repertori ha estat enregistrat.
Vídeo promocional amb mig centenar de visualitzacions
La formació ha encarregat un vídeo per promocionar l'espectacle que ha realitzat Fernando J. Martínez amb la producció de Marta Piñol i aprofitant el disseny gràfic de Glòria Bonet. L'audiovisual, penjat a Youtube, ha estat reproduït més de quatre-cents vuitanta cops.
"No és forçar la màquina, és intentar fer servir la cobla", assegurava Esteve Molero en una entrevista a CREUANT. "El procés que he fet per seleccionar la música ha estat escoltar-ne molta del Rota i veure la que jo creia, per intuició -a vegades la música ja t'ho demana-, què funcionaria per a cobla", explica en l'audiovisual promocional. "No forçar res sinó buscar els temes que per naturalesa funcionessin", conclou.
Repetiran al festival Tradicionàrius
La Cobla Marinada portarà l'espectacle al Festival Folk Internacional Tradicionàrius el proper 23 de gener.

  [Nino Rota]
· Entrevista de CREUANT a Esteve Molero.

· Vídeo promocional: