dimarts, 6 d’abril del 2010

Roger Mas 'fa l'ullet' a la sardana al seu nou disc

La Cobla Sant Jordi-Ciutat de Barcelona col·labora en l'últim treball del cantautor solsoní
El nou disc del cantautor Roger Mas, A la casa d'enlloc (Satélite K, 2010), inclou la cançó El dolor de la bellesa, un tema que compta amb referències musicals que recorden l'estructura de la sardana i per al qual ha col·laborat la Cobla Sant Jordi-Ciutat de Barcelona.

El disc, que oficialment sortirà el proper dimarts 13 d'abril, ja es pot adquirir, almenys, a l'FNAC-El Triangle de Barcelona, tal com ha pogut comprovar CREUANT. També es pot adquirir anticipadament a traves d'iTunes.

Dimarts passat Roger Mas ja va penjar a Youtube el videoclip del senzill El Calavera, cançó que havia avançat el 15 de març a la seua pàgina de Facebook.

A més d'El dolor de la bellesa, els fiscornaires de la Sant Jordi Pep Moliner i Miquel Àngel López també fan cants harmònics a la cançó La caseta d'enlloc, que dóna nom al disc. Dos instrumentistes que ja participen de la gira del disc Les cançons tel·lúriques.

El cantautor solsoní és considerat una de les veus més valorades del panorama musical actual per part de la crítica, fet que li ha valgut múltiples reconeixements com ara diversos Premis Enderrock.


· Videoclip del senzill 'El Calavera', penjat dimarts passat, per promocionar el nou disc 'A la casa d'enlloc'.