dissabte, 28 de maig del 2011

Voten la 'millor' sardana del 2010 a Granollers

Dues sessions decideixen entre les deu finalistes en un certamen de votació popular

El Teatre-Auditori de Granollers està acollint les dues sessions de 'La Sardana de l'any'. Durant el concert es decideix la sardana que el públic considera com la millor de les estrenades el 2010. Un espectacle dirigit per Jordi Paulí amenitza l'acte.
Les cobles Sant Jordi i Marinada han estat les escollides per interpretar les peces que han passat a la final del concurs organitzat per la Federació Sardanista de Catalunya.
Les deu sardanes finalistes són: 'Per Lionel Roig', de Joaquim Soms; 'Please don't stop the music', de Marc Timón; 'El millor tresor', de Joan Làzaro; 'Fidelitat sardanista', d'Albert Font i Turon; 'Marinera i sardanista', del difunt Miquel Tudela; 'Re(10)us Jove', de Carles Santiago; 'Aniversari daurat', de Marcel Artiaga; 'Ginesta florida', de Jordi Leon; 'L'encís del Ripollès', de Josep Coll, i 'Joves triomfants', de Lluís Alcalà.
Fan 'rebombori'
L'acte servirà per estrenar l'espectacle 'Rebombori' que ha ideat i dirigeix Jordi Paulí. Hi intervenen les dues cobles juntament amb la Banda de Música Mestre Montserrat, els grallers i sacaires del grup Factoria de Bordó i amb Núria Feliu com a rapsode.