dijous, 25 de febrer del 2010

La consulta de Vilanova de Bellpuig tindrà una exhibició de sardanes

Les colles 'Sol Ixent' i 'Saltirons' animaran diumenge la consulta sobre la independència
L'Agrupació Sardanista de Vilanova de Bellpuig col·laboraran diumenge a la tarda amb la consulta sobre la independència que tindrà lloc a la població amb l'exhibició de les colles 'Sol Ixent', de categoria gran, i la infantil 'Saltirons'.

La plataforma Vilanova de Bellpuig Decideix ha preparat una jornada festiva per animar la participació a la consulta no oficial que ha organitzat per diumenge. Al llarg del dia també hi haurà actuacions de grallers, geganters i bastoners. L'esbart local i la coral Verge del Lliri també hi participaran.

El 28 de febrer també s'intal·laran punts de recollida de signatures per a la campanya 'Televisió sense fronteres'.

La consulta ha rebut un gran suport per part de les organitzacions locals. A més de l'agrupació sardanista, també s'hi han adherit l'Associació de Dones l'Anjua, la llar de jubilats, el club de tennis taula, el club de bàsquet, el club d'escacs, el club de bitlles, la Unió Esportiva Vilanovenca, el Grup Ecologista La Guineu del Pla, els gegants i grallers, l'AMPA del CEIP Marinada, el grup de bitlles, el club d'atletisme, el grup de lectura, l'associació de jovent, les puntaires, la coral Verge del Lliri, la col·lectivitat de regants, la Unió de Pagesos i la penya blaugrana.


Els referèndums d'Agramunt i Bellpuig també tenen suport sardanista
Tal com vam avançar, les consultes d'aquest diumenge que es portaran a terme a Agramunt i a Bellpuig també tindran suport d'entitats sardanistes i de les cobles locals.


[Dos mostres de suport a la consulta/
Fotos: Plataforma Vilanova de Bellpuig Decideix]