dijous, 4 de febrer del 2010

Maig, colla completa de Catalunya

Roques Blaves (veterana), Cabirols (juvenils) i Trapelles (infantils) han fet el millor paper en conjunt de les seues respectives categories

La colla barcelonina Maig ha estat designada com la millor colla completa del Campionat de Catalunya 2009 en la categoria gran, segons ha anunciat la Unió de Colles Sardanistes (UCS). Després de valorar els resultats en les modalitats de lluïment, revessa per colla i punts lliures també han guanyat aquesta consideració les colles Roques Blaves, de la Passió d'Esparraguera,  (veterana) i les sabadellenques Cabirols i Trapelles, en juvenils i infantils, respectivament.

2009, l'any de la Maig
La denominació de millor colla completa arriba després d'una temporada en què va aconseguir el tercer lloc de la modalitat de lluïment, per darrere de Violetes del Bosc; ser quarta en revesses per colla i ser sotscampiona de punts lliures, per darrere de Mare Nostrum i relegant a una tercera posició a Violetes del Bosc.

Cabirols ho guanya tot
La colla juvenil de Sabadell va apropiar-se del primer lloc de totes les modalitats: lluïment, punts lliuresrevessa per colla.

[La colla Maig celebrant el segon lloc
 a la final del Campionat de Catalunya de Punts Lliures]