dimecres, 3 de febrer del 2010

Les cobles d'Agramunt col·laboren amb el referèndum del 28-F

Les cobles Jovenívola, Riella i Quatre Vents s'uniran en l'acte de presentació de la consulta
Les cobles agramuntines col·laboraran aquest diumenge  amb l'acte de presentació de la consulta sobre la independència que ha organitzat la plataforma Agramunt Decideix per al proper 28 de febrer. Components de les cobles Jovenívola, Quatre Vents i Riella animaran amb sardanes la presentació, que començarà a les set de la tarda al Casal Agramuntí. D'aquesta manera, les tres formacions seran part de les entitats locals que hi col·laboren de manera altruïsta.

Quatre poblacions ponentines i 7 del Solsonès votaran el 28-F
Els ciutadans d'Agramunt, Bellpuig, Montgai i Vilanova de Bellpuig podran votar en el consulta no oficial sobre la independència. De l'actual província de Lleida, també hi haurà 7 poblacions del Solsonès: Castellar de la Ribera, Guixers, La Coma i la Pedra, Llobera, Navès, Pinós i Sant Llorenç de Morunys.
En total, més d'una setantena de localitats podran votar durant el 28 de febrer, a les quals cal sumar les que ja ho van fer el 13 de desembre i les que han anunciat que ho faran el 25 d'abril.

Participació sardanista
L'Agrupació Sardanista de Vilanova de Bellpuig, a la qual pertany la colla Sol Ixent, ha estat entitat promotora de la consulta a la localitat juntament amb el grup de joves i que es vertebra a través de la plataforma Vilanova de Bellpuig Decideix.
A Bellpuig, el referèndum no oficial, organitzat des de la plataforma Bellpuig per l'Autodeterminació (BEPA) rep el suport de l'agrupació sardanista local i de la Bellpuig Cobla.

[Foto: Albert Font-Tarrés]