dimecres, 23 de març del 2011

Nino Rota torna per primavera

La Cobla Marinada porta 'La música de Nino Rota' a Ripollet
El repertori 'La música de Nino Rota', basat en les seves composicions per a cinema de l'italià, serà interpretat divendres al Teatre-Auditori de Ripollet (Vallès Occidental) per part de la Cobla Marinada.
La idea d'Esteve Molero, director de la Cobla Marinada i arranjador dels temes, pretén fer un recorregut per les influència de les obres de Rota, dels qual es commemora el centenari del seu naixement. A més de peces de l'italià n'hi ha una de Francesc Cassú i una altra de Nicola Piovani.
El concert de divendres començarà a les deu de la nit i l'entrada és a 15 euros.

Serà el concert de cobla de la Festa Major de Lleida
La producció de la Cobla Marinada es podrà escoltar l'11 de maig a l'Auditori Municipal Enric Granados de Lleida, a dos quarts de vuit del vespre, amb motiu de la festa major de la capital ponentina. Així ho ha anunciat la formació musical i ho han confirmat a CREUANT fonts de l'Institut Municipal d'Acció Cultural (IMAC) de la Paeria.
La mateixa sala va ser la triada per estrenar un altre espectacle d'Esteve Molero: 'Els Sons Ancestrals del Mar Negre i la Mediterrània', amb la Cobla Jovenívola d'Agrumunt i un cor de veus búlgares.

· Notícia anterior:
"Hem buscat els temes de Nino Rota que funcionen per naturalesa" (16/01/2011)