diumenge, 20 de febrer del 2011

La colla osonenca Arc Iris es mostra al Súper 3

L'apartat televisiu 'Tots som Súpers' del Súper 3 ha comptat aquesta setmana amb la presentació de la colla Arc Iris, que pertany al vigatà Grup Sardanista Riallera.
El canal infantil de Televisió de Catalunya permet a l'espai mostrar l'activitat social i en el moviment associatiu dels seus telespectadors de mostrar-se en un espai que s'emet entre programa i programa. Arc Iris, entrenat per Gemma Fuentes, ha protagonitzat el 'Tots som Súpers' amb un muntatge audiovisual d'un minut i quaranta-cinc segons en què expliquen com veuen la sardana de competició.
El conjunt, que la temporada passada va quedar setè de la modalitat de revesses per colla del Campionat de Catalunya en la categoria infantil, és format per dansaires de Vic, Roda de Ter i Santa Eulàlia de Riuprimer. A l'espai manifesten que voldrien ballar una sardana al Central Park de Nova York.
El Súper 3, que es va començar a emetre l'11 de febrer de fa vint anys com un espai televisiu, actualment compta amb un canal propi de televisió i es pot seguir des d'una pàgina web pròpia.


· Per veure la colla Arc Iris a 'Tots som Súpers', podeu clicar aquí.