dijous, 7 d’abril del 2011

La sardana esportiva, a la Copa d'Europa de rugbi

L'USAP rep la benvinguda de la millor colla de Barcelona del 2010
Tres representants de la colla Violetes del Bosc, campiona de la Territorial de Barcelona 2010 de la sardana esportiva, ha donat la benvinguda a la ciutat als jugadors de la Unió Esportiva Arlequins de Perpinyà (USAP) amb motiu del partit de la Copa d'Europa de rugbi que disputarà dissabte a l'Estadi Olímpic Lluís Companys contra l'occità Toló. Ha estat aquesta tarda abans de la sessió d'entrenament que ha portat a terme, aquesta tarda, el millor equip català de rugbi. Dissabte hi haurà una demostració de sardana esportiva dins de la Festa del Rugbi Català.
Cristina Colomer, Marc Suárez i Xavi Mena s'han trobat amb Nicolas Mas, capità i emblema del conjunt de Perpinyà, amb el qual s'han fotografiat.
La colla Violetes del Bosc busca recuperar l'apel·latiu de 'l'eterna'. Per fer-ho aspira a revalidar el campionat territorial de Barcelona i de recuperar el Bàsic d'Honor -màxima categoria-, que no va poder aconseguir la temporada 2010 després que la colla Mare Nostrum els superés en el darrer concurs, a Balaguer.
CREUANT porta la sardana esportiva, dissabte, abans del partit
La sardana esportiva serà part del programa de la Festa del Rugbi Català, que organitza el FC Barcelona amb motiu del partit. Una presència que ha estat preparada pel noticiari CREUANT, amb la col·laboració la Unió de Colles Sardanistes (UCS) i de les colles participants.
L'exercici físic dins d'un marc reglamentari, institucionalitzat i competitiu de la sardana esportiva es mostrarà dissabte abans del partit entre l'USAP i el Toló. Serà a les 12.30 davant de l'escenari principal que s'instal·larà fora de l'Estadi Olímpic Lluís Companys.
Nord i sud, units
La demostració de la sardana esportiva anirà a càrrec de la millor representant de Catalunya Nord, la colla Iris, i de la campiona del 2010 del Territorial de Barcelona, la colla Violetes del Bosc.

[Imatge 1: El capità de l'USAP, Nicolas Mas, intenta enfaixar Mena amb una bufanda.
Imatge 2: Colomer, Suárez, Mas i Mena durant la trobada.
Imatge 3: Mena, Colomer i Suárez amb la bufanda de l'USAP durant l'entrenament de l'equip de rugbi.
TOTES LES FOTOS: ALBERT FONT-TARRÉS]