dissabte, 16 de juliol del 2011

La piscina de l'Acampada Jove per ballar sardanes

L'Espai Socialisme acull un taller de sardanes
Sardana de germanor a l'Espai Socialisme. /
Foto: Aina Puig i Pérez
L'Acampada Jove ha comptat aquest migdia amb una demostració de sardana esportiva. Ha estat amb la colla Maig a la piscina de Montblanc, convertida des de dijous i fins avui en l'Espai Socialisme de l'esdeveniment organitzat per les Joventuts d'Esquerra Republicana de Catalunya (JERC).
El conjunt barceloní, que ja va actuar en l'edició de l'any passat, ha ballat aquest matí a la piscina i, al migdia, a la plaça Major de la capital de la Conca de Barberà. A la tarda han participat en una cercavila amb entitats de cultura popular de diferents poblacions dels Països Catalans.
Després de cada sardana de demostració, n'han fet una altra de germanor, en la qual s'hi han afegit participants de l'esdeveniment, entre els quals hi havia components de Tarragona Dansa. Components de Maig han manifestat a CREUANT la seva satisfacció amb l'ambient creat.
Brams, Dr. Calypso, Lax'n'busto i Dept. seran els grups de música encarregats de tancar l'edició d'enguany de l'Acampada Jove, que es va organitzar per primer cop el 1996 a Arbúcies i que va passar per Sant Celoni abans d'establir-se a Montblanc. Al concert final també hi tocaran Modena City Ramblers i Balkatalan Experience.
El cartell d'enguany ha comptat amb concerts de La Gossa Sorda, La Pegatina, Els Pets, Bongo Botrako, Dr. Ring Ding, Xeic!, Strombers o Miquel del Roig, entre altres.