dilluns, 18 de juliol de 2011

Maig "lamenta" les piulades dels dirigents de JERC

L'exportaveu de JERC es pregunta si "la gent sense sentit de l'humor neix així o és degut a la manca d'alguna vitamina en la fase del creixement?" després del rebombori creat pel comentari de tres dirigents de l'organització
El comentari de "la sardana és per clapar-se" publicat diumenge a Twitter per tres dirigents de les JERC -Marc Candela, Carles Caballero i Rafael Boada- i l'exportaveu Gerard Coca, i que ahir va recollir CREUANT, ha suscitat rebombori a la xarxa. Publicat el mateix dia en què una colla del Grup Sardanista Maig participava de l'Acampada Jove, organitzada per l'entitat política juvenil. L'entitat barcelonina ha fet saber el seu descontentament a través de la mateixa plataforma d'interacció social amb el comentari: "En el discurs de l'#acampadajove afirmaven ser defensors de la cultura. Lamentem les piulades de dirigents de JERC contra la sardana".
Per la seva banda, el fins fa poc portaveu de JERC, Gerard Coca, va publicar ahir el comentari "la gent sense sentit de l'humor neix així o és degut a la manca d'alguna vitamina en la fase del creixement?", al qual el dirigent de JERC Marc Candela va contestar amb un: "Ull no en facin una noticia ara...quina mala bava!!"
Candela: "S'ha tret de context per tirar merda sobre ERC i JERC"Després d'alguns comentaris jocosos sobre la repercussió de les seves paraules, un usuari va dirigir-se a Coca i Candela per dir-los: "Enfoteu-vos-en tant com vulgueu, però hauríeu de reconèixer que el comentari era desafortunat", al qual Candela va respondre amb un "ens n'enfotem perquè és per enfotre-se'n de com s'ha tret de context una cosa per a tirar merda sobre ERC-JERC #proulamentacio".
Coca també va fer comentaris com: "Per si voleu ajuntar-ho tot en 1 sola #fàtua:no m'agraden els panellets,he anat 1 sol cop als Pastorets i la ratafia pse pse #alafoguera".
Caballero: "Existeix un lobby sardanista"
Carles Caballero va dir ahir: "existeix un lobby sardanista xD #perflipar" i Candela va contestar amb un: "sí, segur? ;)".Avui, Caballero ha piulat: "Porto mig matí contestant missatges. Poca conya amb el tema #vergesanta #quinpaís". Candela ha replicat amb un "jo tambe ho estic fent #stoplobbys".

· Notícia anterior:

JERC: "La sardana és per clapar-se"
(17/07/2011)