divendres, 20 de novembre del 2009

La Marató de TV3 fa 'el seu camí' amb una sardana

El disc del 2009 conté una versió de 'My way' de Sinatra en sardana

El disc de la Marató de TV3 d'enguany, dedicada a les malalties minoritàries, compta amb una sardana: la versió de 'My way' (El meu camí), tema que el cantant estatunidenc Frank Sinatra va popularitzar.
Marc Parrot, productor del disc, ha estat el responsable de l'arranjament, segons fonts de la fundació de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals. La interpretació va a càrrec de Quico Pi de la Serra i de la Cobla-orquestra Montgrins, formació que celebra els seus 125 anys.

Altres col·laboracions

L'enregistrament contén col·laboracions del grup Nour, grup liderat per Yacine Belahcene; Lucrecia, Dept, Pep Sala, Mishima, Bikimell, Marina Rossell, OBK, Jarabe de Palo, José Mercé, Luis Eduardo Aute, Paul Carrack, Sírex, Diablos, Mustang, Salvajes, Xavier Martínez, Lorena, La Vella Dixieland i Divinas.

Distribució
L'enregistrament es trobarà el 6 de desembre als diaris ponentins Segre i 'La Mañana' i en vuit rotatius més: La Vanguardia, El Punt, el Diari de Tarragona, Diari de Girona, Regió 7, El Periódico, Sport i Mundo Deportivo.

Les malalties minoritàries, tema del 2009
La Marató de TV3 del proper 13 de desembre se centrarà en les vora 7.000 malalties considerades minoritàries per ser poc freqüents malgrat la seua gravetat. Es calcula que al Principat de Catalunya hi ha uns 400.000 afectats.

Repartits els diners de l'any passat
Avui s'han lliurat en un acte institucional els més de 6 milions d'euros destinats a la recerca sobre malalties mentals fruit dels fons aconseguits durant la Marató 2008.