dijous, 8 d’abril del 2010

La Tres Vents i la Contemporània presentaran dissabte el disc transpirinenc 'Fent amics1'

Les dos cobles s'han unit per a l'enregistrament
La Cobla Contemporània i la Cobla Tres Vents han gravat juntes el disc Fent amics 1 que presentaran aquest dissabte al Centre Cultural de Cabestany (Rosselló), a partir de dos quarts de quatre de la tarda.
L'acte comptarà amb la presència de Roger Rull, cofundador de la Federació Sardanista del Rosselló.

El disc, editat per Picap, inclou dotze sardanes, dos de les quals són interpretades conjuntament per les dos formacions. Es tracta de Fent amics, de Jeroni Velasco, i Quan els àngels et ploren, d'Olivier Marquès. Es poden escoltar fragments del treball discografic aquí.

El segon tema de l'album és Els hi fotrem, composada per Marquès amb la col·laboració d'Ange Pascot sobre la coneguda cançó de Jordi Barre. Precisament, el cantant rossellonès va ser homenatjat ahir amb motiu del seu norantè aniversari.

Fent amics 1 inclou un record per als compositors Manuel Saderra i Puigferrer i Max Havart amb les sardanes Sempre amb nosaltres, de Lluís Alcalà, i Passejada entre els núvols, d'Olivier Marquès; respectivament.
El president de la Unió de Colles Sardanistes (UCS), Santi Ferrerfàbrega, i la seva muller, Mati Adam, hi tenen dedicada Esperit de colla, d'Agustí Sarratacó.