divendres, 16 d’abril del 2010

Carles Santos retornarà amb les tenores a Peralada

El compositor de Vinaròs s'endinsarà en el gènere i reempendrà la proposta de la Fira Mediterrània
El pianista i compositor Carles Santos participarà a  l'espectacle Santos & Cobla: Contemporaneïtat, al qual també hi intervindran les tenores de Jordi Molina Sextet i la Cobla Sant Jordi-Ciutat de Barcelona. L'actuació tindrà lloc el 17 de juliol dins del Festival Internacional de Música Castell de Peralada.

Anuncien l'"estrena mundial" d'una sardana de Santos però no està tancada
El Festival de Peralada ha anunciat la seua programació d'enguany, dins de la qual hi ha el concert que oferirà la Cobla Sant Jordi i el pianista i compositor Carles Santos. Segons l'organització, hi haurà "l’estrena mundial de la primera sardana d’aquest fascinant creador de Vinaròs". Tot i que el creador ha confessat a CREUANT que "encara falta tancar-ho", el mateix que han confirmat fonts de la producció consultades per CREUANT.

Retorn de l'espectacle de la Fira Mediterrània
El que sí que està tancat és la segona part del concert en la qual Santos interpretarà amb Jordi Molina Sextet i la soprano Begoña Alberdi l'espectacle 'Sis tenores i un senyor', que va inaugurar la Fira Mediterrània. I la primera part constarà d'una actuació de la Cobla Sant Jordi-Ciutat de Barcelona.


· Entrevista de CREUANT a Carles Santos (5/11/2009)


[Imatge 1: Carles Santos
Imatge 2: Jordi Molina durant l'espectacle de la Fira Mediterrània/
Fotos: Albert Font-Tarrés]