divendres, 3 de desembre del 2010

El Sarau Artesenc homenatjarà el Barça i el poeta Joan Maragall

Les cobles Sant Jordi i Selvatana i l'orquestra Maravella posaran la música tot el diumenge
Amics de la Sardana d'Artés farà un reconeixement diumenge al FC Barcelona i al poeta Joan Maragall amb motiu del 27è Sarau Artesenc que acollirà el municipi del Bages. Un acte que comptarà amb un concurs de colles sardanistes no puntuable per a cap campionat, una doble audició de sardanes, un concert i un ball de gala. La música anirà a càrrec de les cobles Sant Jordi-Ciutat de Barcelona i Selvatana i l'orquestra Maravella.
L'homenatge al FC Barcelona vindria, segons fonts d'Amics de la Sardana d'Artés, per la conjunció de fets com que el primer equip de futbol del Barça sigui entrenat per Pep Guardiola -originari de la població veïna de Santpedor-, el "magnífic joc" que està portant a terme l'equip de futbol i "la important tasca que està duent tot el club". El reconeixement al poeta Joan Maragall i Gorina s'emmarca en la commemoració de l'Any Maragall, amb motiu dels 150 anys del naixement de l'autor de la poesia 'La Sardana'.
El reconeixement al FC Barcelona serà rebut per Jordi Durà, directiu de la comissió de penyes, i els pares de Pep Guardiola. En el cas del poeta, hi assistira el seu besnét Martí Maragall.