dijous, 8 de juliol del 2010

Ja són una mitja dotzena les entitats sardanistes adherides per a dissabte

La Federació Sardanista de Catalunya vol crear un bloc propi a la manifestació
Amics de la Sardana de Cambrils i la colla sardanista Joia Catalana es van afegir dimecres al llistat de 932 col·lectius adherits a la marxa 'Som una nació. Nosaltres decidim' que ha organitzat Òmnium Cultural per respondre la sentència del Tribunal Constitucional sobre l'Estatut de Catalunya.
Anteriorment, ho havien fet la colla sardanista Rosa de Reus, la Coordinadora Sardanista de l'Hospitalet de Llobregat i el Grup Sardanista La Florida. A més, de la Federació Sardanista de Catalunya (FSC) i l'Obra del Ballet Popular, que volen unir el sardanisme en un bloc de la manifestació.

Adhesions de l'Ens de Comunicació Associativa i de la Confederació d'Agrupacions
Entre les entitats adherides hi ha l'Ens de Comunicació Associativa, al qual pertany la FSC, i la Confederació d'Agrupacions de Cultura Tradicional Catalana (CCT), de la qual són part la Unió de Colles Sardanistes (UCS) i la Federació Sardanista de les Comarques de Lleida (FSCL). Tot i així, cap de les dos últimes entitats s'hi han unit formalment, encara que la FSCL ha animat a participar darrere de la pancarta de la Federació Sardanista de Catalunya.

Notícies anteriors:
· Federació i OBP volen unir el sardanisme a la manifestació de dissabte (07/07/2010)
· La Federació de Catalunya s'adhereix a la manifestació de dissabte (05/07/2010)