dissabte, 24 de juliol del 2010

'La llei de Murphy' intervindrà al Campionat de Punt lliures

La Unió de Colles Sardanistes ha anunciat les sardanes de la final
La sardana titulada 'La llei de Murphy', de Joan Jordi Beumala, ha estat escollida per a la categoria gran del Campionat de Catalunya de Colles Sardanistes en la modalitat de punts lliures, que tindrà lloc el 27 de novembre a Igualada. La Unió de Colles Sardanistes (UCS) i l'Agrupació Sardanista d'Igualada han fet públiques les sardanes que hauran d'interpretar les rotllanes participants. A més de la composició de Beumala, les colles grans hauran de ballar 'L'amic Frederic', de Jaume Burjachs.
Les colles alevines, infantils, juvenils i veteranes hauran de coreografiar 'Ja fa deu anys', de Jordi León, i 'Gavina', de Jaume Roca. El certamen tindrà lloc al pavelló de les Comes, pista on competeix l'Igualada Hoquei Club a la màxima categoria.
Segons va fer saber ahir l'organització, "en el transcurs de les properes setmanes es farà arribar a les colles un disc compacte amb la gravació de les sardanes". Tot i així, ja es poden descarregar aquí.
Com descarregar l'arxiu?
Primer, cal posar el codi que consta a la part dreta de la pàgina i clicar 'Download file'. Llavors, canvia de pàgina i cal esperar 45 segons. Passat aquest temps s'activa el requadre 'Regular download', al qual cal clicar. S'obrirà una finestreta de descàrrega, cal donar-li l'ordre i començarà la baixada d'un arxiu comprimit de 16,3 MB.

[Imatge 1: Final d'una de les tandes de la categoria gran del Campionat 2009, a Platja d'Aro.
Imatge 2: Dansaires de la Mare Nostrum celebrant el lideratge de l’any passat.
Foto: Albert Font-Tarrés]