divendres, 9 de juliol del 2010

Més d'una dotzena d'entitats sardanistes s'han adherit al 'Som una nació. Nosaltres decidim'

L'ens federatiu de Ponent també s'ha unit a la manifestació contra la sentència de l'Estatut, que el TC ha publicat avui
La Federació Sardanista de les Comarques de Lleida s'ha afegit avui al llistat d'associacions que donen suport a la manifestació 'Som una nació. Nosaltres decidim' de demà en contra de la sentència de l'Estatut de Catalunya. Els col·lectius sardanistes adherits passen de la dotzena. Això s'ha produït just el dia que el Tribunal Constitucional ha penjat la resolució a la seua pàgina web.

Tretze, en total
A més de l'òrgan ponentí que uneix els diferents àmbits de la sardana, entre les gairebé 1.400 entitats adherides hi ha les agrupacions sardanistes d'Arbúcies, Floricel d'Anglès, de Verdú, Montalbà de Preixana, Amics de la Sardana de St. Climent de Llobregat, Amics de la Sardana de Cambrils, les colles sardanistes Joia Catalana i Rosa de Reus, la Coordinadora Sardanista de L'Hospitalet o el Grup Sardanista La Florida. La Federació Sardanista de Catalunya (FSC) i l'Obra del Ballet Popular (OBP) han convocat a la marxa.

Capçalera conjunta
La FSC i l'OBP, que comparteixen la mateixa junta directiva encara que no els mateixos associats, han dissenyat una pancarta de 7 metres d'amplada amb el lema de la manifestació i els logotips de les dues entitats amb la idea de congregar el moviment sardanista.


Notícies anteriors:
· Ja són una mitja dotzena les entitats sardanistes adherides per a dissabte (08/07/2010)
·
Federació i OBP volen unir el sardanisme a la manifestació de dissabte (07/07/2010)
· La Federació de Catalunya s'adhereix a la manifestació de dissabte (05/07/2010)