divendres, 21 de gener del 2011

Cinc candidatures continuen als Premis Enderrock populars

Les relacionades amb la sardana i la cobla i la resta es podran votar fins el 15 de febrer
Els Premis Enderrock de votació popular han començat la segona ronda, que estarà oberta fins el 15 de febrer. De les setze candidatures relacionades amb la sardana i la cobla inicials, se'n mantenen cinc. Això, dues setmanes després que la revista anunciés que el treball 'In Fabula' del grup Kaulakau, amb el tenorista Jordi Molina, rebrà el Premi Enderrock de la crítica al millor disc de Folk i noves músiques.
El cantautor Roger Mas, que inclou la Cobla Sant Jordi-Ciutat de Barcelona a la cançó 'El dolor de la bellesa', és finalista als guardons de millor artista i millor disc de la categoria de cançó d'autor.
En la categoria de 'Folk/Noves músiques' aspira a millor disc l'àlbum 'Lo riu' ', en el qual la tenora de Pep Pasqual sona dins de l'Orquestra de Cambra Tradicional Catalana, que interpreta els temes al cantó de Miquel Gil, Eliseo Parra i Lídia Pujol.
Entre les candidatures al millor DVD musical hi ha 'N'ix' de Pascal Comelade i Enric Casasses, en el qual intervenen el tenorista Olivier Marquès i Pep Pascual amb la tenora i el fiscorn. També hi ha la gravació del concert que Marina Rosell va oferir al Gran Teatre del Liceu de Barcelona amb 'Clàssics catalans...'.

Notícies anteriors:
· 'Kaulakau, premi Enderrock de la crítica' (07/01/2011)
· 'Setze candidatures amb cobla i sardana als Premis Enderrock 2011' (29/12/2010)