dimarts, 18 de gener del 2011

L'opinador Miquel Giménez creu que Catalunya "hauria de ser una gran sardana"

L'articulista advoca per la unitat de l'independentisme
L'opinador, articulista i guionista Miquel Giménez agafa la sardana com a model per a la unió dels independentistes. Ho fa en una article d'opinió publicat al diari digital Eldebat.cat sota el títol 'Ballar sardanes no és difícil'.
"A mi m’agradaria entendre Catalunya com a una immensa sardana, tots agafats de les mans i fent una rotllana enorme, que abastés tot el país, on ningú li demanés al del costat si és de dretes o d’esquerres, home o dona, blanc o negre", considera Giménez. "A qui li agafes la mà ballant la sardana fraternal que tots hauríem de ballar no cal demanar-li com pensa" i afegeix que "l’objectiu és poder-la ballar en pau, en llibertat, en igualtat, en harmonia".
L'articulista afirma que "prou que sé que no som la majoria, però n’hi ha molta més [de gent partidaria de la independència] que fa deu anys".  Per Giménez, "caldria anar superant tot això [les divisions] i pensar que el gran fenomen dels darrers anys en política a casa nostra ha estat l’independentisme, perquè és transversal" ja que creu que "tant pots ser de dretes com d’esquerres, com lliberal, com apolític".
[Foto del perfil del Facebook de Miquel Giménez]