dimecres, 16 de febrer del 2011

Organitzen un homenatge a Josep Gispert

Després que la darrera actuació del tenorista Josep Gispert el passat diumenge a Banyuls de la Marenda fos concebuda com un homenatge, la cobla-orquestra La Principal de la Bisbal vol reunir músics, amistats i seguidors del músic el proper 26 de març per tal de reconèixer la seva carrera interpretativa. Això arriba arran de la decisió de retirar-se, amb 61 anys, com a instrumentista després de quatre dècades.
La formació musical ha obert la cita a tots aquells que han seguit la trajectòria de qui més temps ha estat part de La Principal de la Bisbal, ocupant 28 anys la cadira de primer tenora que anteriorment ja havien ocupat instrumentistes tan rellevants com Ricard Viladesau, Albert Martí o Josep Coll i Ligora. La cita serà el dissabte 26 de març, a partir de dos quarts d'una del migdia, en un restaurant de Cantallops (Empordà).
Josep Gispert serà substituït per un deixeble seu, Ferran Miàs.
"Volem donar-li les gràcies per les actuacions memorables"
"Tots els companys i amics li desitgem molta sort en aquesta nova etapa lluny dels escenaris", diu la cobla en una carta d'invitació. I afegeix: "És per això que volem celebrar-ho tots plegats, donant-li les gràcies per tots aquests anys plens d'actuacions memorables i bona amistat". [Us adjuntem la carta d'invitació]

[Josep Gispert. /
Foto: Cobla La Principal de la Bisbal]


· Notícies relacionades:
El tenorista Josep Gispert, homenatjat a Banyuls (13/02/2011)
El relleu [Fotonotícia] (18/10/2010)
"Ara el jovent puja molt ben preparat" [Entrevista a Gispert] (09/09/2010)
El tenorista de La Principal de la Bisbal Josep Gispert es jubila (09/09/2010)