diumenge, 12 de setembre del 2010

"Si demanem quin és el ball més popular, ens respondran: la sardana"

L'actuació de Mare Nostrum i Toti Soler és disponible a '3alacarta'

L'actriu Rosa Renom, encarregada de presentar l'acte institucional de la Diada, va afirmar que "si demanem a algú quin és el ball més popular a casa nostra amb tota probabilitat ens respondrà: la sardana".
La retransmissió de la interpretació de 'Sardana flamenca' durant l'acte del Parlament de Catalunya i el govern amb motiu de la Diada ha estat penjat al servei '3alacarta' de TV3. La colla Mare Nostrum, del Grup Sardanista Xaloc, va ballar, amb quatre parelles, fent punts lliures amb la música composada per Toti Soler.
Al final de l'acte, part del públic va cridar: "In-Inde-Independència", "Visca Catalunya lliure" o "No volem ser una regió d'Espanya, no volem ser països ocupats. Volem, volem, volem, volem la independència. Volem, volem, volem ser Països Catalans".

· Clica aquí per veure el vídeo de la retransmissió feta per TV3 i 3/24 [El moment de 'Sardana flamenca' comença al minut 56 i 9 segons i acaba a l'hora i dos minuts]


[Imatge 1: Mare Nostrum amb Toti Soler (al mig) i el director artístic de l'acte, Jordi Ollé (tercer de la fila del darrere). / Foto: Grup Sardanista Xaloc
Imatge 2 i Imatge 3: Fotogrames de la retransmissió de TV3]




Notícies relacionades:
· TV3 retransmetrà l'actuació de Mare Nostrum i Toti Soler (10/09/2010)
· Parlament i govern inclouen la 'sardana flamenca' a la Diada (05/09/2010)
· La Secció Sardanista de Martorell s'afegeix al manifest d'Òmnium (10/09/2010)
· Retorn del "som una nació, nosaltres decidim" per a la Diada (03/09/2010)