dijous, 23 de setembre del 2010

Violetes s'estrena amb mal peu

Mare Nostrum supera la històrica campiona
La colla Violetes del Bosc ha començat la temporada 2010 amb un segon lloc al seu primer concurs al Campionat de Catalunya de la modalitat de lluïment. Mare Nostrum la va superar després d'aconseguir el primer lloc en les tres sardanes del concurs de Tarragona, el segon del Bàsic d'Honor de la categoria gran d'enguany. El primer concurs va ser de descans per a Violetes del Bosc.
Per darrere de les barcelonines va quedar Anhel. El combinat d'Esparreguera i Tordera va superar l'amfitriona, Tarragona Dansa; que va començar el Campionat amb el quart lloc al barri mariner del Serrallo.
La manlleuenca Encís, la sitgetana Blanca Espurna, la lleidatana Dolç Infern i la vigatana Riallera van fer el cinquè, sisè, setè i vuitè lloc, respectivament.
Van descansar la barcelonina Maig i la sabadellenca Mirant al Cel.
Barcelona, diumenge
Aquest diumenge arribarà la meitat del Campionat. El tercer concurs serà a la plaça de la catedral de Barcelona. Serà a les onze del matí, amb la Cobla Maricel.
Comença el Juvenil i l'Infantil
Les categories juvenil i infantil començaran el Campionat de Catalunya de lluïment aquest diumenge a Sitges. La plaça de la Fragata acollirà les colles sis colles de juvenils i les quatre d'infantils.
Caldrà veure si Cabirols aconsegueix la gesta de la temporada passada, en la qual es va fer amb el lideratge de totes les modalitats: lluïment, punts lliures i revessa per colla. La sabadellenca competirà, en juvenils, amb la torderenca Antaviana Jove, la manresana Brots de Dintre el Bosc, la sabadellenca Cabirols, la vallenca Jove Bell Esplai, la barcelonina Xàldiga i la lleidatana Somni. La participació de la darrera suposarà un fet excepcional: la presència de dos conjunts de Ponent al Campionat, juntament amb Dolç Infern en categoria gran.
En infantils, hi participaran la sabadellenca Esqueix, Joves Dansaires del Vendrell, la vallenca Petits Bell Esplai i la tarragonina Xerinola es disputaran la categoria infantil.

· Classificació del concurs de Tarragona
· General provisional del Campionat de Catalunya de la categoria absoluta