dimecres, 17 de novembre del 2010

Cabirols, Joves Dansaires i Estel de les Gavarres són campiones!

 Les tres colles són les millors de juvenils, infantils i alevins
La sabadellenca Cabirols, la vendrellenca Joves Dansaires i la cassanenca Estel de les Gavarres són les guanyadores de la màxima competició de la modalitat de lluïment de les categories juvenil, infantil i alevina, respectivament. Després de ser líders al llarg de la temporada van confirmar diumenge, a Valls, el seu primer lloc a l'últim concurs del Campionat de Catalunya.
Enguany han competit al màxim nivell, entre les tres categories, vint formacions: deu en alevins, sis en juvenils i quatre en infantils. Una de les novetats ha estat el retorn de Ponent a la màxima competició de la categoria juvenil, amb la lleidatana Somni.
Final de punts lliures amb 2 alevines i una juvenil més
El Campionat de Catalunya de la modalitat de punts lliures, a concurs únic, comptarà, dissabte 27 a Igualada, amb tres colles per a les categories juvenil, infantil i alevina. Això suposarà que la barcelonina Xamosa tindrà competència, a diferència de la temporada passada, amb la participació de l'esparreguerina 18 de juny a la Passió i la sabadellenca Trapelles.
La torderenca Antaviana Jove és la novetat d'enguany en juvenils, en la qual se les haurà amb Cabirols i Xàldiga. En infantils, repetiran les colles Ceret, la sabadellenca Esqueix i Montgrí 2000, de Torroella de Montgrí.

[Imatge 1: La colla alevina Estel de les Gavarres al moment de recollir el trofeu.
Imatge 2: Celebració de la juvenil Cabirols.
Imatge 3: La infantil Joves Dansaires rebent el guardó./
TOTES LES FOTOS: M. Pilar Artero]