divendres, 5 de novembre del 2010

Pugna entre Sallés i Prats

 Els barcelonins Víctor Sallés i Jordi Prats han finalitzat aquesta setmana el seu 'frec a frec' per aconseguir el liderat del Campionat de Catalunya Individual de sardanes revesses de la categoria veterana. L'últim concurs dels deu certamens de la temporada d'enguany, dilluns a Girona, va ser per a Sallés, que es va situar, amb 130 punts, per davant de Prats, que va aconseguir 125 punts. Ara caldrà esperar la classificació final de la Unió de Colles Sardanistes.
Joan Castellà podria pujar al podi de l'Individual
El cerverí Joan Castellà podria ser el tercer millor revessaire d'enguany de la categoria veterana. Ha aconseguit fer una temporada regular i, enguany, només ha deixat de participar al darrer concurs de la temporada, dilluns a Girona. Abans d'aquest certamen ocupava el tercer lloc de la general provisional amb 584,08 punts. Just per sota hi tenia la mataronina Assumpta Padrós, amb 463,69 punts; que va sumar 65 punts més a Girona.
Record de ponentins
Fins a quatre ponentins van participar dilluns al concurs. Lluís Serrano hi va anar com a quart de la general provisional però només va poder fer una desena posició, que va compartir amb la lleidatana Cristina Artal. Sara Queralt va fer un tercer en juvenils. Laia Bonjoch només va poder fer cinc punts, en grans, i va quedar-se amb la divuitena posició.
El certamen va ser el darrer dels deu de la temporada d'enguany