dimecres, 17 de novembre del 2010

Organyà es prepara per la capitalitat del 2011

La futura Ciutat Pubilla de la Sardana ja té logotip, sardana i pàgina web
Les dissenyadores Anna Solans i Montse Colell, de l'estudi alturgellenc Creativa, són les autores del logotip d'Organyà, Ciutat Pubilla de la Sardana 2011. L'esdeveniment ja té comissió organitzadora, presidida per l'alcalde Antoni Fiol i amb Lurdes Farreres, de l'agrupació sardanista local, com a secretària.
Elena Belmonte, Luchi Barriga, Maite Díaz, Pepita Nadal i Rosalia Sala, de la junta de l'Agrupació Sardanista d'Organyà, són vocals de la comissió juntament amb representants d'entitats del municipi com ara l'AMPA de l'escola, el Club de Futbol Organyà, la penya barcelonista o la Coral Bordonera
La comissió organitzadora de l'esdeveniment anual també ha obert la pàgina web: www.organyaciutatpubilla.cat.
Jaume Riu, autor de la sardana commemorativa
El compositor Jaume Riu Ratera és l'autor de la sardana 'Organyà, Ciutat Pubilla', tal com ha anunciat el propi autor al seu perfil del Facebook. Riu va arribar a la final del certamen de votació popular 'La Sardana de l'Any' 2009 amb la peça 'Coral Bordonera', dedicada a l'entitat d'Organyà.
Oliana no farà Aplec per no fer ombra
L'Agrupació Sardanista d'Oliana ha optat per no organitzar el seu Aplec de la Sardana per no fer ombra a l'esdeveniment. A canvi, s'està estudiant que acullin una trobada del programa d'ensenyament Saltem i Ballem per a adults.

Notícia relacionada:
· Organyà, capital del sardanisme el 2011 (25/04/2010)