dilluns, 22 de novembre del 2010

Premien les millors imatges de l'Aplec de Reus

Les fotografies guardonades formen una exposició que es podrà visitar fins el 9 de desembre
La Colla Sardanista Rosa de Reus va lliurar dissabte els premis del 44è Concurs Fotogràfic 'Aplec Baix Camp' 2010, amb un total de 720 euros en premis en dues categories: 'Aplec Baix Camp' i 'Costums tradicionals dels Països Catalans'. En el primer tema, el riudomenc Salvador Mestre va rebre el premi d'honor a la millor col·lecció de tres imatges mentre que el guixolenc Jordi Casanovas va guanyar-lo en la segona temàtica. Cadascun dels premis és dotat en 180 euros. En cada categoria, també s'han donat un primer premi, guardonat amb 120 euros; un segon premi de 60 euros i dos accèssits sense dotació econòmica.

Per a 'Aplec Baix Camp', el primer premi ha estat per al granollerí Juan Tejero i el segon premi se l'ha endut el reusenc Josep Sendra. Els dos accèssits han estat per a l'alforgenc Josep Aragonès i el reusenc Guillem Recasens.
El primer premi per al tema 'Costums tradicionals dels Països Catalans' l'ha rebut el reusenc Jordi Aguadé mentre que el segon ha estat per al ripollenc Joaquim Font. El campdevanolenc Valentí Morera i el ripollenc Daniel Font han aconseguit els dos accèssits.

Les imatges guardonades poden veure's fins el 9 de desembre en una exposició al vestíbul del Centre de Lectura de Reus.


[Dos de les fotografies guardonades.
Imatge 1: Guanyadora del primer premi de la categoria 'Aplec del Baix Camp', del granollerí Juan Tejero.
Imatge 2: Guanyadora del primer premi de la categoria 'Costums tradicionals dels Països Catalans', del reusenc Jordi Aguadé.
Imatge 3: Segon premi de la categoria 'Costums tradicionals dels Països Catalans', del ripollenc Joaquim Font.
Imatge 4: Accèssit de la categoria 'Costums tradicionals dels Països Catalans', del campdevanolenc Valentí Morera]