dissabte, 20 de novembre del 2010

La federació de Ponent i l'Alt Pirineu estrena pàgina web

La Federació Sardanista de les Comarques de Lleida, l'ens de Ponent i l'Alt Pirineu, ha estrenat avui nou disseny a la seua pàgina web. La renovació ha estat encapçalada per Albert Martín, membre de la junta directiva. La pàgina manté el domini www.sardalleida.org
El canvi gràfic ha anat acompanyat de la inclusió de nous textos i guanya transparència en especificar els membres de les juntes directives de la Federació, de l'Agrupació de Colles Sardanistes de les Terres Lleidatanes (ACSTL), del programa d'ensenyament 'Saltem i Ballem' i de la Coordinadora d'Aplecs de les Comarques Lleidatanes.
La pàgina web també inclou, dins de l'apartat 'Premsa', un subapartat dedicat a SARDANEJANT, la secció setmanal elaborada per CREUANT que surt publicada amb el diari Segre.
Amb la renovació, també s'ha incorporat en xarxes socials d'Internet com ara Twitter o Facebook (amb perfil i pàgina).

El Grup Sardanista Estol s'allotja a la pàgina de la Federació
L'agramuntí Grup Sardanista Estol, del qual forma part Albert Martín, té allotjada la pàgina web al domini de la Federació Sardanista de les Comarques de Lleida. Tot i que també s'hi pot accedir des de www.estolespigol.cat, la pàgina web es redirecciona a http://www.sardalleida.org/www/gsestol.
El Grup Sardanista Estol seria l'única entitat que empra l'espai contractat per l'ens federatiu de Ponent i l'Alt Pirineu.