dilluns, 21 de març del 2011

De la xarxa a la rauxa

Les colles conformades per Internet esdevenen el principal atractiu de la cloenda de la temporada 2010
El concurs de 'colles 2.0' va ser ahir un dels principals atractius de l'acte de lliurament dels trofeus de la temporada esportiva del 2010 que va tenir lloc a Valls (Alt Camp).
A la plaça del Blat de Valls s'hi van congregar desenes de persones per presenciar un acte lúdic organitzat a partir de les eines d'Internet. "El concurs va ser un èxit, els dansaires s'ho van passar genial i tota la gent de la plaça va aplaudir la idea", ha afirmat a CREUANT Edgar Quílez, promotor de la iniciativa.
A partir de la inscripció individual, l'organització va conformar les colles i els seus components van haver de comunicar-se abans de la cita, exclusivament a través d'eines 2.0, per decidir el nom del conjunt, un 'crit de guerra' i el vestuari.

Mare Nostrum rep els trofeus de tetracampiona
La vetllada d'ahir, organitzada per la Unió Anelles de la Flama de Valls per decisió de la Unió de Colles Sardanistes (UCS), va ser un punt de reunió de la sardana esportiva.
La colla barcelonina Mare Nostrum ha hagut d'esperar uns mesos abans de rebre finalment els trofeus que acrediten que és la guanyadora de totes les modalitats del Campionat de Colles Sardanistes del 2010: lluïment, punts lliures, revesses per colla i millor colla completa.

[Fotos cedides per Maria Gils]