dimecres, 23 de març del 2011

Roger Mas, satisfet amb la Cobla Sant Jordi

El bandautor qualifica de "magnífic" el primer assaig per al concert del Palau de la Música
El bandautor Roger Mas ha exclamat que la Cobla Sant Jordi és formada per "gorgeous musicians!" ("músics brillants!"). Ho ha manifestat a través del seu perfil de Twitter després que ahir fessin la primera sessió de preparació per al concert que oferiran el 15 d'abril al Palau de la Música Catalana, a Barcelona.
Mas també ha qualificat el primer assaig com a "magnífic". Per la seva banda, el fiscornaire Pep Moliner ha dit: "trempo amb el conveni" entre la Cobla Sant Jordi i Roger Mas, afirmació que ha estat resposta pel bandautor solsoní amb un "me too" ("jo també").
Xavier Guitó, que acostuma a acompanyar Mas al piano i a la veu, és l'encarregat d'arranjar les peces per a cantautor i cobla.
Protagonisme a l'Enderrock
La unió de Roger Mas i la Cobla Sant Jordi ha estat escollida com un dels quatre conjunts de la secció 'Cracks' de la revista Enderrock d'aquest mes [vegeu imatge superior], amb una fotografia de Juan Miguel Morales. El cantant Jordi Barre, mort recentment; 'Genius Loci' i 'La Pegatina' completen la secció.

· Entrevista amb Roger Mas