dimarts, 5 d’abril del 2011

El sardanisme blanenc dóna suport a la consulta del 10-A

Falten cinc dies per a la darrera consulta sobre la independència, que capitalitzarà Barcelona
La colla sardanista Sa Palomera i l'Agrupació Sardanista de Blanes s'han adherit a la consulta sobre la independència que diumenge tindrà lloc a Blanes. Una vintena de municipis, entre els quals Barcelona, tancaran aquest cap de setmana la campanya de votacions que ha implicat més de mig miler de municipis i  des que el 13 de setembre de 2009 Arenys de Munt la iniciés.
Maig anima la votació anticipada
Per tal d'afavorir la participació, hi ha consultes en què s'han establert urnes per poder anticipar el sentit del vot (sí, no o en blanc). La colla Maig va fer una exhibició el passat 19 de març per a la campanya Barcelona Decideix, al districte de l'Eixample. Tot i que el Grup Sardanista Maig no consta entre les entitats adherides.
Bellmunt d'Urgell tindrà una ballada de sardanes
Bellmunt d'Urgell serà un dels municipis en què els seus ciutadans podran votar sobre la independència dels Països Catalans. L'organització ha preparat activitats per animar la jornada, entre les quals hi haurà una ballada de sardanes, segons ha confirmat a CREUANT la plataforma organitzadora.


[Fotograma del vídeo gravat per Ignasi Bonet i muntat per Montserrat Comet per a Barcelona Decideix]