divendres, 22 d’abril del 2011

Primera sardana del Martí de 'Buscant la Trinca'

'La gran emparrada' formarà part del 'Sardaxou Lírics' de la Cobla Contemporània
Martí Villegas, conegut per la seva participació al programa 'Buscant la Trinca' de TV3, ha estrenat la seva primera sardana. 'La gran emparrada' és el títol de la composició que el fiscornaire de la Cobla Contemporània ha escrit per al 'Sardaxou Lírics', el nou espectacle que prepara la formació.
La peça es va estrenar diumenge passat a Sabadell, durant una audició en què la Contemporània també va interpretar per primer cop en públic les sardanes 'No m'afeitis...', de Martí Fontclara i 'Entre Sabadell i Calella', de Maria Mercè Navarro, flabiolaire del conjunt. Dissabte va ser el torn, a Alcoletge (Segrià), de 'La 'donna' i el barber', del tenorista de la Contemporània Joan Benavides.
L'agrupació musical continuarà desvetllant dosificadament les novetats de l'espectacle que portarà aquest any a plaça. El 30 d'abril enregistraran la quinzena de peces que conformaran el disc 'Sardaxou 6', segons fonts de la cobla. Això arriba després que el passat 9 d'abril la Contemporània presentés, a Agrumunt (Urgell), el disc 'Fent amics 2' que ha tret juntament amb la Cobla Jovenívola d'Agramunt.

[Martí Villegas (dreta) signant autògrafs durant l'última Festa dels Súpers. / 
Foto: Joan Aranda (extreta de la pàgina de Facebook de la Cobla Contemporània)]