dilluns, 8 de març del 2010

Ajornen el concert de les compositores

La nevada obliga a canviar de data el concert dedicat al Dia de la Dona Treballadora
El concert que havia de tenir lloc aquest vespre a Tiana amb motiu del Dia Internacional de la Dona Treballadora queda ajornat fins divendres a causa de la nevada.

L'Agrupació Amics de la Sardana de Tiana havia organitzat, un any més, un concert de sardanes dedicat a les compositores. Tal com ha explicat a CREUANT Jordi Millan, responsable de l'entitat, la nevada que està caient a la població del Maresme ha obligat a l'ajornament. Així mateix, fent cas de les advertències que la situació meteorològica podria empitjorar, el concert es farà, si no hi ha cap canvi, divendres a dos quarts de deu de la nit.

L'actuació, que tindrà lloc a la sala Albéniz del Casal de Tiana, comptarà amb 13 sardanes de compositores diferents, entre les quals hi ha 'Boira de matinada' de la lleidatana Marimen Gratal, fundadora i directora de l'Escola d'acordió de Lleida.
El programa també inclou obres d'Isabel Medina, Mariel·la Finet, Natàlia Solà, Neus Simon, M. Rosa AlonsoMaryse Olivé. El repertori es completa amb sardanes d'Anna Abad, Sabina Fornell, M. Àngels Cabestré, Bàrbara Ardanuy i Dolors Viladrich. Entre totes cobreixen diferents punts dels Països Catalans: Perpinyà, Elna, Girona, Blanes, Lleida, Manresa, Berga, Barcelona, Mataró, Tarragona o Ciutat de Mallorca.


Per seguir l'evolució de la nevada
· Alerta de la Direcció General de Protecció Civil de la Generalitat de Catalunya
· Estat del trànsit (Servei Català de Trànsit)
· Servei Meteorològic de Catalunya
· Recomanacions per a les nevades, glaçades i onades de fred.
· Sobre mobilitat (Generalitat de Catalunya)