divendres, 19 de març del 2010

Ballen sardanes en una activitat intergeneracional

El grup de joves Mikawelé, del club d'esplai i treball comunitari Diversitat Lúdica de Sant Feliu de Llobregat, va compartir la tarda de dissabte passat amb membres del Casal d'Avis de Sant Feliu. Entre les activitats que van fer conjuntament van ballar sardanes.

Mikawelé, format per joves d'entre 10 i 15 anys, va participar d'aquesta activitat com a part d'un projecte anual en què visiten diferents equipaments destinats a col·lectius en risc d'exclusió social de la població.

"S'ho van passar 'pipa'", explica a CREUANT una de les responsables de Diversitat Lúdica. Durant la tarda "van compartir experiències i històries i uns i altres van poder explicar-se i conèixer com viuen".

Diversitat Lúdica és una entitat adherida a la Federació Catalana de l'Esplai que compta amb 4 grups de nens repartits segons les edats i que porten el nom de jocs de diferents punts del món. La franja de nens més grans està repartida entre els grups Mikado (amb joves d'entre 10 i 12 anys) i Awelé (fins als 15 anys), tot i així quan fan activitats conjuntes assumeixen el nom de Mikawelé.

[Foto: Extreta de Diversitat Lúdica]